Gepost op

Een botox behandeling doen?

Bij het ouder worden zal het idee van botox misschien wel eens in je hoofd spelen. Botox wordt steeds meer ingeburgerd en je hoort er al eens iets over van een vriendin of iemand op kantoor. Helaas heeft botox niet zo’n goede reputatie. Er is een stereotype van vrouwen die botox gebruiken en erna amper gelaatsuitdrukkingen hebben en er heel onnatuurlijk uitzien. Dat is echter totaal onterecht, want botox wordt veel vaker subtiel gebruikt voor een kleine verbetering in het gezicht waarbij het niet opvalt dat er botox voor aan de pas kwam.

Als je zelf twijfelt om een botox behandeling te laten doen, kan je online veel informatie vinden. Ook kan je een afspraak maken bij een botox kliniek, dan kan je op consultatie gaan voor meer uitleg. Er wordt dan gekeken wat uw wensen zijn en hoe deze vervult kunnen worden. Er wordt gekeken naar verschillende botox zones en welke behandeling of behandelingen het gewilde resultaat zullen geven. De prijs botox is afhankelijk van de zones waarvoor er gekozen wordt en het aantal injecties dat zal gedaan worden. Maar ook hier hoeft u zicht geen zorgen over te maken, want de prijs wordt ook op voorhand vastgesteld.

Om de behandeling te laten uitvoeren, wil je natuurlijk een botox kliniek hebben waar je je helemaal op gemakt voelt en veel vertrouwen in hebt. Je kan online verschillende klinieken opzoeken om informatie in te winnen of horen naar de ervaringen bij mensen van wie je weet dat ze een botox behandeling hebben gedaan. Op internet zijn er natuurlijk ook veel verhalen en ervaringen te vinden, maar het kan wel nefast werken om dit op te zoeken. De kans is groot dat je bij slechte ervaringen zal uitkomen en de engste verhalen zal lezen. Dit zijn vaak mensen die bij een slechte kliniek gingen of voor een goedkope aanbieding gingen bij een of andere dokter.