Gepost op

Grijze T-shirts

Grijze T-shirts zijn in elke mannenkast wel terug te vinden. Niet zo vreemd ook, aangezien ze multifunctioneel zijn en op talloze manieren te dragen. Wanneer je in de zomer jezelf lekker casual wil kleden, kun je het T-shirt zo dragen. In de winter is het natuurlijk heerlijk als extra laagje wanneer het koud wordt. Bijvoorbeeld onder een trui of overhemd. Dat zorgt net voor dat beetje extra warmte en bovendien zit het ook vaak een stuk comfortabeler. Er zijn nu eenmaal behoorlijk wat stoffen van bijvoorbeeld truien die kunnen irriteren op je huid. Door er een shirt onder te dragen, voorkom je dit!

 

Al meer dan een eeuw populair!

Je bent echt niet de enige die graag grijze T-shirts draagt. Al vanaf de negentiende eeuw werden T-shirts in de Verenigde Staten gedragen. In het begin gebeurde dat vooral door de arbeiders en later volgden ook sportmensen zoals American Football spelers. Zij droegen zwarte of grijze T-shirts als onderkleding omdat deze T-shirts veel zweet opnemen en schaafwonden kan voorkomen. Zelfs in het leger is men absoluut fan van deze T-shirt aangezien ze vaak onder het uniform worden gedragen. Hoewel het daarbij vaak gaat om groene of zwarte T-shirts worden er ook steeds vaker Grijze T-shirts gedragen.

 

Kies het shirt dat bij je past!

Grijze T-shirts zijn er in alle soorten en maten zodat je er altijd wel eentje kunt vinden die bij jou past. Je kunt ze krijgen in vrijwel iedere bestaande maat en bovendien kies je ook zelf voor het type hals van het shirt. Sommige mannen zweren bij een hoge of lage V-hals terwijl anderen juist veel liever Grijze T-shirts met ronde halzen dragen. Dat heeft overigens ook te maken met de manier waarop je ze draagt!