Gepost op

Grote stoffen lampenkappen

Grote ruimtes, zoals zalen, hallen en horecaruimtes, zijn geweldige locaties om 'de grote lamp' volledig tot zijn recht te laten komen. Een grote lamp heeft echt ruimte om zich heen nodig. Bezit u zelf een mooi restaurant met grote afmetingen? Hoge plafonds worden eenvoudig doorbroken wanneer er brede grote lampenkappen opgehangen worden, laat de lampen enkele meters zakken, zodat deze de afmeting bereiken van een standaard plafond, en het interieur van uw horecagelegenheid komt volledig tot bloei door deze zeer fraaie eyecatchers.

Mooi schouwspel

Brede stoffen lampenkappen zijn er in alle kleuren en maten. Juist door de lampenkappen speels op elkaar af te stemmen, ontstaat er een prachtig schouwspel! Mix effen met bedrukte patronen, of mix meerdere effen kleuren met elkaar. Uw publiek zal er met veel genoegen naar kijken; thuis is immers iets dergelijks niet mogelijk. Door ook enkele zeer groots opgezette vazen te plaatsen met decoratieve takken of exotische planten (denk hierbij aan vazen vanaf ca. 1 meter hoogte), creëert u een waanzinnig effect in uw restaurant, of hal. 

Stoffen grote lampenkappen zijn gewoon online te koop bij een van de grootste leveranciers van Nederland: Lampenkappen-Expert.nl. Doe inspiratie op of kom naar de showroom! De volledige collectie is ook online verkrijgbaar!