Gepost op

Kinderdekbedovertrekken

Kinderslaapkamers zijn met een paar belangrijke toepassingen om te toveren in een heerlijk kinderparadijs; gordijnen met een leuk dessin, muurafbeeldingen, kleurrijke opbergmanden en mooie dekbedovertrekken zorgen voor een leuk, spannend eigentijds geheel!

De kinderkamer inrichten

Kinderen vanaf circa 3 jaar ontwikkelen eigen wensen omtrent hun slaapkamer. Had jij het eerst nog voor het zeggen als ouder en kon je de kinderkamer naar eigen idee inrichten; nu komt je kind met een eigen inbreng! Wat je ook doet met de kinderkamer; zorg er voor dat de kinderkamer weer gemakkelijk in een anders stijl is om te toveren. Dus geen stickers op de deuren, of muurschilderingen, maar met kneedgum posters aanbrengen op de deur. En die muurafbeelding? Daar gebruik je levensgrote muurstickers voor, welke t.z.t. weer gemakkelijk te verwijderen zijn, zodat je kind weer iets nieuws kan uitzoeken. Het credo luidt: hou het gemakkelijk!

Sfeerbepalend

Bepaalde onderdelen in de slaapkamer dragen enorm bij aan de sfeer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beddengoed of gordijnen. Zorg voor 'neutrale gordijnen', zodat je niet iedere paar jaar de gordijnen kunt vervangen. Is je kind bijvoorbeeld op 4 jarige leeftijd gek van Thomas de trein of van Dora; dit kan over 2 jaar héél anders zijn! Heb je gordijnen hiervan laten maken, dan kan je kind er op staan dat je deze weghaald, want de afbeeldingen zijn… stom! 

Dekbedovertrek kind

Beddengoed is ook aan trends onderhevig, maar dit levert natuurlijk verder geen enkel probleem op, want tegen de tijd dat jouw kind is uitgekeken op b.v. Cars, ben je 2 jaar verder, en dan is het beddengoed inmiddels ook wel aan vervanging toe. Uitgekeken op het weinig verrassende aanbod van de Ikea's van deze wereld? Speciaalzaken als Dekbedovertrekeiland.nl bieden je een super mooi aanbod aan kinderdekbedovertrekken!