Gepost op

Maatshirts; als het echt mooi moet zijn

Herken je  kwaliteit in kleding? Wanneer je oog hebt voor detail en kwaliteit, dan zijn maatshirts waarschijnlijk hét kleding item voor jou.

Gangbare Confectie versus Maatshirts

Niets mis met gangbare confectie. Overhemden van McGregor zijn wat ons betreft dik in orde. En toch … Ben je eenmaal bekend met maatshirts en heb je het verschil aan den lijve ondervonden, dan steken confectie shirts hierbij maar magertjes af, in de zin van pasvorm voornamelijk en afwerking. Er is een duidelijk verschil in afwerking van confectie overhemden en die van maatoverhemden. Een maatoverhemd blijft superieur. De pasvorm is perfect naar het lichaam gemaakt. De afwerking is subliem, de gebruikte materialen zoals knopen, afwerking van boorden en manchetten ligt overduidelijk op een hoger niveau

Online een maatshirt bestellen

Een maatshirt bestellen doe je tegenwoordig gewoon online. Op de website Tailored Shirt Online kun je op eenvoudige wijze zelf een maatshirt samenstellen, afrekenen en laten toezenden. De maatshirts worden uitsluitend van de allerbeste katoensoorten gemaakt, zodat je altijd kunt vertrouwen op top kwaliteit.

Direct inspiratie opdoen & zelf een maatshirt bestellen, bezoek Tailored Shirt Online!