Gepost op

Michael Kors horloge goed in alles!

Het merk is de afgelopen jaren steeds bekender geworden en inmiddels zo groot dat het wereldwijd een van de bekendste merken ter wereld is. Michael Kors is het modemerk van dit moment. Het bedrijf levert prachtige producten zoals kleding, tassen, schoenen en horloges. Vooral de horloges zijn op dit moment een gewild object bij de modebewuste vrouw. En dat is niet gek, het zijn gewoon prachtige sieraden.

Wat maakt deze horloges zo uniek? De horloges zijn vrijwel tijdloos en geschikt voor elke pols. De modellen van Michael Kors hebben zowel een klassieke als moderne uitstraling en zijn voornamelijk bekend om hun gouden kleuren. Zo vindt u in de collectie klassiek goud, rose goud en geel goud. Prachtige modellen die een lust zijn voor het oog. Naast de bekende goudkleurige horloges zijn er inmiddels ook prachtige zilveren modellen bij de collectie gekomen. Neem bijvoorbeeld de Michael Kors MK5076 een prachtig model en ook nog zeer betaalbaar. Naast zilver is ook zwart een steeds meer voorkomende kleur in de collectie van dit op en top modemerk.

Michael Kors Horloges onder andere bij HorlogeShop.nl

Vandaag (16-10-2014) is het World Food Day, een dag waarop men de honger in de wereld extra onder de aandacht brengt. Michael Kors is goed in het ontwerpen en produceren van de mooiste horloges, maar ook naast het maken van fashion is het bedrijf goed bezig. Zo sponsort het merk de WFP in strijd tegen honger. Zo ontwierp het een special collectie horloges voor de strijd tegen honger in de wereld en heeft het via Social Media een actie om geld in te zamelen. Deze Runway collectie bestaat uit zes prachtige modellen horloges, die worden gekenmerkt door een blauwe wereldkaart op de wijzerplaat van de horloges. Bij verkoop van elk horloge financiert Michael Kors honderd maaltijden voor kinderen. Een prachtig gebaar van dit top merk!

Wilt u geen Michael Kors horloge kopen maar wel mee strijden tegen honger in de wereld kijk dan eens op de site van Michael Kors zelf voor meer informatie. Naast de prachtig gebaar kunt u uiteraard ook andere producten vinden op de site van Michael Kors. Bij webshops als HorlogeShop.nl vindt u een prachtig aanbod horloges van dit merk op mooie wijze gepresenteerd!