Gepost op

Paraplu’s laten bedrukken

Promotie artikelen zijn van alle tijden, zo ook bedrukte paraplu's. Bepaalde promo-artikelen mogen van schreeuwende of halfslachtige reclame's worden voorzien, maar niet de paraplu. De beoogde, potentiële klant van het bedrijf wil namelijk niet 'te koop lopen' met een lelijke reclame op de paraplu. Als bedrijf doe je er goed aan bepaalde facetten te doorlopen voordat er reclame op de paraplu bedrukt gaat worden.

Mooie reclame; daar wil iedereen mee gezien worden

Niemand zal bezwaar hebben om met een paraplu over straat te gaan met hierop een hippe reclame, voor goodfoodies bijvoorbeeld. Anders wordt het wanneer er lowbudget merken worden aangeprezen, zoals wanneer het logo van Zeeman op de plu prijkt. Dit zal een absolute en serieuze NoGo zijn voor heel veel klanten. En het publiek wat het absoluut geen snars uitmaakt; daarover kun je ook zo je bedenkingen hebben (de pretentielozen, waaronder 'tokkies' bijvoorbeeld). Hiermee wil je ook weer niet geassocieerd worden als bedrijf. Geen euroknallers dus op je plu – of zeer subtiel en/of ludiek aangprezen. 

Een goede paraplu reclame 

Natuurlijk gaat er een marketing strategie vooraf aan het bestellen van (storm) paraplu's. Voor welk publiek is de paraplu bestemd? Is onze paraplu aantrekkelijk voor dit publiek. Een paraplu kan zelfs zomaar een fashion item worden. Denk vooral creatief. Want als zelfs Zeeman het lukt om hip te worden (denk aan de geweldige marketingstunt van de trouwjurk!) dan is alles mogelijk! Over bruiden gesporken; check deze paraplu .. voor de bruid!