Gepost op

Pilotenkoffers de zakelijke trend van 2018

Pilotenkoffers zijn de zakelijke trend van 2018. Deze koffers zijn ruim en perfect om mee te nemen naar kantoor. Doordat deze koffers zo ruim zijn hoef jij niks thuis te laten en kun je alles met je mee nemen. Bij Koffer & Tas hebben wij pilotenkoffers van verschillende merken, in verschillende maten en kleuren. Daarnaast hebben wij ook pilotenkoffer trolleys, deze pilotenkoffers bevatten een trolleystang waardoor je hem gemakkelijk achter je aan kan slepen.

Ruimte

Onze pilotenkoffers bevatten veel ruimte waardoor het de ideale accesoire is om mee te nemen naar kantoor. Daarnaast bevatten deze pilotenkoffers vaak een laptopvak waarin laptops van verschillende formaten in opgeborgen kunnen worden.

Materiaal

Wij hebben pilotenkoffers van verschillende materialen. Wij hebben bijvoorbeeld leren pilotenkoffers, aluminium pilotenkoffers en imitatieleren pilotenkoffers.  Al onze pilotenkoffers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor zij een lange levensduur hebben.

Voor wie?

Wij hebben zowel pilotenkoffers voor dames als pilotenkoffers voor heren. Tevens kunnen een hoop modellen door beide gebruikt worden.