Gepost op

Stofjes scoren op de stoffenmarkt

Als je tegenwoordig zelf kleding maakt, is het vaak een hele zoektocht naar mooie modestoffen. Zoveel stoffenzaken zijn er niet meer en ook fournituren zijn niet meer op iedere straathoek te koop. Zelf ben ik sinds een paar jaar een trouw bezoeker van de stoffenmarkten. En dan bedoel ik niet een wekelijkse markt met een paar kramen. Ik heb het over de stoffenmarkt van stoffencircus.nl: dat is een rondtrekkend geheel van heel veel kramen met de mooiste stoffen. Er is heel veel keus, zowel aan goedkope katoentjes als aan de duurdere, meer exclusieve kwaliteiten. Ook voor gordijnstoffen kun je er goed terecht. Het is niet alleen een leuk dagje uit: ik kom meestal met een paar volle tassen thuis!

Zoveel keuze op de stoffenmarkt

Als ik een bezoek aan een stoffenmarkt plan, ga ik meestal samen met een vriendin van de naailes. Zij gaf mij ook de tip over stoffencircus.nl, omdat zij daar al wat langer naar toe gaat. De eerste keer dat ik met haar meeging, was ik echt verrast. Wat een aanbod! Het leuke van deze stoffenbeurs vind ik vooral hun gevarieerde aanbod. Bovendien staan er altijd wel een paar kramen, die echt stuntpartijen verkopen. Op het moment ben ik vooral bezig met actuele jersey stofjes, in allerlei patronen. Van die rekbare stoffen is heel makkelijk iets leuks te maken, en voor de prijs hoef je het niet te laten!

Stoffenmarkt in de buurt

Als ik zelf mijn kleding naai, wil ik toch ook wel een beetje het gevoel hebben dat ik geld bespaar. En met een goeie deal op de stoffenmarkt is dat ook echt het geval. Mijn vriendin kan nog beter naaien dan ik en zij heeft echt al hele mooie stoffen aangeschaft. Ik denk dat we van de week maar even samen op internet moeten kijken wanneer er weer een stoffenmarkt van stoffencircus bij ons in de buurt staat. Dat wordt vast weer een gezellige dag, ik heb er nu al zin in!

Meer:

Winkels Nijmegen

Deze advertorial is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.