Gepost op

T-shirt bedrukken? 5 leuke voorbeelden!

Je wilt graag een t-shirt laten bedrukken, maar je bent echt inspiratieloos? Geen probleem. Er zijn diverse shops waar men al creatief is geweest met het maken van leuke designs. Zo kun je bij Digitransfer kiezen uit verschillende thema’s. Onderstaand hebben we enkele leuke voorbeelden op een rijtje gezet.

 

T-shirt vrijgezellenfeest

Bij een vrijgezellenfeest hoort natuurlijk een leuk T-shirt. Wat veel gedaan wordt is dat de vrijgezel verschillende opdrachten moet uitvoeren. En je raad het al, de opdrachten kunnen afgestreept worden op de T-shirts.

 

 

T-shirt Vaderdag

Waarschijnlijk krijgen vaders met Vaderdag meestal een parfum of aftershave. Zo ongeveer het meest gegeven cadeau. Wil je eens origineel zijn? Laat een T-shirt bedrukken! Laat zien wat voor ‘Superdad’ je vader is.

 

 

T-shirt met grappige teksten

Grappige teksten, quotes, uitspraken…. Het kan allemaal op een shirt bedrukt worden. Wedden dat iedereen de tekst op het onderstaande shirt gaat lezen?

 

 

Best Friends Shirts

Dikke vrienden met iemand? Hoe leuk is het om echte ‘best friend shirts’ samen te dragen. Zo laat je aan de rest van de wereld zien dat JULLIE de beste vriendinnen zijn.

 

 

Koningsdag T-shirt

Met Koningsdag ontkom je er niet aan om het oranje gekleed te gaan. Ga dit jaar niet voor een standaard T-shirt, maar wees eens origineel door een leuk design op je shirt te laten bedrukken.

 

 

Hopelijk heb je uit dit artikel voldoende inspiratie gehaald om creatief aan de slag te gaan met een eigen T-shirt.