Gepost op

Val op en laat je shirt bedrukken

Kleding laten bedrukken is eenvoudig, voordelig en snel. Zeker wanneer je dit laat uitvoeren door een professioneel bedrijf met veel ervaring. Je mag rekenen op deskundig advies en tips. 

Waarom kleding bedrukken?

Er zijn natuurlijk redenen genoeg te bedenken, waarom je kleding laat bedrukken. Misschien maak jij (of één van je gezinsleden) deel uit van het eerste elftal van de lokale voetbalclub en jullie hebben een sponsor. Die sponsor wil natuurlijk goed zichtbaar zijn en daarvoor is een t-shirt, sweater of trainingspak zeer geschikt. Of je speelt in een competitie tennis team en je wilt goed voor de dag komen. Met bedrukte shirtjes maak je meteen een verpletterende indruk. Naast sportieve doeleinden zijn er natuurlijk nog tal van andere redenen te bedenken. Denk maar aan shirts of voor een vrijgezellenfeest of bedrijfskleding.

Keuzes

Als je je er verder in gaat verdiepen, zal je zien dat er veel keus is. Denk goed na waarvoor je het kledingstuk wilt gebruiken en wat dan praktisch is. Dus wil je lange of korte mouwen en is het materiaal van het shirt nog van belang? Kies een tekst die niet te lang is en die duidelijk leesbaar blijft wanneer deze eenmaal op het shirt staat. Anders sla je de plank net mis. Laat je voorlichten door een specialist, dan komt het zeker goed.  

Overige

Tuinkleding

– van Laack