Gepost op

Bedrukt textiel als promotiemiddel bij evenementen

Om op te vallen tijdens een beurs, een festival of een groot evenement, kan het raadzaam zijn om voor bedrukt textiel te kiezen. Niet alleen wordt bedrukt textiel als promotiemiddel gebruikt, ook zijn er steeds meer organisaties die bedrukt textiel als relatiegeschenk aan medewerkers of zakenpartners geven aan het eind van het jaar. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte stropdas, een leuke polo met uw logo of bedrijfsnaam, enzovoorts. In de afgelopen jaren is het aantal webwinkels met relatiegeschenken sterk toegenomen. Hierdoor wordt het steeds makkelijker om aanbieders van bedrukt textiel te vinden. U selecteert hierbij eerst het gewenste textiel, geeft vervolgens aan in welke kleur u dit wenst te bestellen en laat tot slot een logo of bedrijfsnaam op het shirt drukken. 
 

Kies textiel wat bij een evenement past

 
Bij een zakelijke beurs zult u andere kleding dragen dan bij bijvoorbeeld een festival of een ander groot buitenevenement. Kies om deze reden altijd voor textiel wat aansluit bij het evenement wat u bezoekt. Bij een festival kunt u bijvoorbeeld voor bedrukte petjes, bedrukte shirts of bedrukte polo’s kiezen als promotiemateriaal. Mocht u een zakelijk evenement bezoeken, dan is het juist verstandiger om te kiezen voor bijvoorbeeld een bedrukte stropdas, een mooi bedrukt overhemd, etc. 
 
Door voor textiel te kiezen wat aansluit bij uw doelgroep, zal uw doelgroep zich sneller in uw organisatie kunnen herkennen. Dit vergroot de kans dat zij naar meer informatie vragen tijdens het evenement. 
 

Een bedrukte stropdas als relatiegeschenk geven

 
Aan het eind van ieder jaar wilt u uw medewerkers en zakenpartners bedanken voor de fijne samenwerking uit het afgelopen jaar. Veel organisaties kiezen daarom voor het weggeven van leuke relatiegeschenken. Een van de relatiegeschenken die sterk aan populariteit wint is de bedrukte stropdas. Combineer een stropdas bijvoorbeeld met een fles wijn, een mooi bos bloemen, een bon voor een dagje weg, enkele verzorgingsproducten of een van de vele andere relatiegeschenken die tegenwoordig aangeboden worden. 
 
Kijk ook eens op: Poloshirts