Gepost op

Dames voetbalschoenen kopen bij Vrouwenvoetbalwebshop.nl

Steeds meer meisjes en vrouwen willen gaan voetballen, oa. door het gigantische succes van de damesvoetballers op het EK vrouwenvoetbal in Nederland van 2017. Het is daarbij heel belangrijk wat voor soort voetbalschoenen je koopt, er zijn namelijk veel verschillende soorten. Vrouwenvoetbalwebshop.nl biedt u een breed assortiment aan van verschillende soorten dames voetbalschoenen die u in alle kleuren en maten aan kan schaffen.

 

De perfecte voetbalschoenen voor vrouwen

Door onze professionals hebben wij de perfecte dames voetbalschoenen, de vrouwelijke voeten zijn namelijk minder grof en hebben een dunnere wreef. Onze vrouwenvoetbalschoenen zijn speciaal geselecteerd, doordat ze een betere pasvorm hebben. Een voetbalschoen met smallere leest is meestal een stuk prettiger voor vrouwelijke voeten. Natuurlijk zijn niet alle vrouwenvoeten hetzelfde, maar elke voet verdient haar aandacht en daarom hebben onze specialisten ook vrouwenvoetbal-schoenen uitgekozen die geschikt zijn voor vrouwen met bredere voeten.

Spaarpunten voor trouwe damesvoetballers

Bij ons kunt u ook automatische punten sparen voor aankopen in de toekomst. Op deze manier belonen wij terugkerende klanten. Het puntenspaarsysteem werkt als volgt.

Hoe kunt u punten verdienen:

  • Bij aankoop van een product. 
  • Bij het aanmaken van een account:
  • Bij het beoordelen van een door u gekocht product (op de productpagina zelf)
  • Dus als u terugkeert naar Vrouwenvoetbalwebshop.nl om kleding of andere producten aan te schaffen, dan bent u goedkoper uit!