Gepost op

Een overhemd bedrukken voor extra opvallen

Een overhemd of een blouse zijn kledingstukken die zowel te dragen zijn in je vrijetijd, maar ook uitermate geschikt om te gebruiken als bedrijfskleding. Om dan extra op te vallen in de bedrijfskleding kun je dan ook kiezen voor een overhemd bedrukken met je bedrijfslogo of een pakkende slogan. Een overhemd bedrukken geeft namelijk net even die extra aandacht en professionaliteit.

Het dragen van een overhemd kan binnen verschillende branches. Denk maar aan een horecaonderneming die graag representatieve bedrijfskleding wil dragen. Een overhemd en een blouse zijn daar extra geschikt voor. Met een overhemd bedrukken valt het personeel ook nog extra op. Meer voordelen ontdekken over het dragen en bedrukken van een overhemd? Lees dan hieronder verder.

Representatieve werkkleding

Wil jij met je onderneming graag een representatieve uitstraling geven? Dan is een blouse voor dames of een overhemd voor heren een perfect kledingstuk om te dragen als bedrijfskleding. Wanneer je kiest voor kwalitatieve werkkleding zit de kleding ook comfortabel. Ook dat is tenslotte een belangrijk punt bij het dragen van werkkleding.

Naast het comfort geeft een overhemd of een blouse ook een representatieve uitstraling. Binnen bepaalde branches biedt dat natuurlijk een extra meerwaarde. Denk aan de horeca of binnen een hotel. Representativiteit is binnen die twee branches van essentieel belang.

Ook geschikt voor een beurs

Naast dat het dragen van een overhemd of blouse geschikt is voor binnen een restaurant of hotel, zijn er natuurlijk nog meer redenen om deze kledingstukken te dragen. Denk aan een beurs. Een moment dat je graag wilt stralen, vooral met je onderneming. Representatieve kleding hoort daar natuurlijk ook bij. Tijdens een beurs is het toch een moment van waar jij en jouw onderneming zich van de beste kant moeten laten zien. Ook kleding speelt daarbij een belangrijke rol.

Om extra op te vallen bij een beurs, want dat is wat je tenslotte wilt kun je kleding laten bedrukken met je bedrijfslogo of een slogan. Als je dan rondloopt bij een beurs of je hebt een praatje met een geïnteresseerde of wellicht een potentiële klant val jij extra op in je bedrukte overhemd of blouse. De kans is zo groter dat mensen je beter onthouden en herkennen. Heel belangrijk.

Voordelen van kleding bedrukken

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen heeft bedrukte kleding meerdere voordelen. Zo val je extra op tijdens een beurs of op de werkvloer tegenover gasten of klanten. Ook geeft bedrukte kleding een professionele en representatieve uitstraling. Alleen er zijn nog meer voordelen van kleding bedrukken.

Je kunt bijvoorbeeld zelf een ontwerp naar wens maken en bent daarin dus helemaal vrij. Ook zorgt bedrukte kleding voor meer eenheid binnen een team. Werknemers voelen zich daardoor meer verbonden met elkaar. Ook is professioneel bedrukte kleding bestand tegen het wassen in de wasmachine. Bij sommige beroepen moet de kleding nu eenmaal vaker worden gewassen. Wanneer je dan professioneel een overhemd laat bedrukken of een ander kledingstuk kan de kleding ook vaker gewassen worden.

Het bedrukken van een overhemd en andere kledingstukken heeft dus meerdere voordelen. Wat vind jij van een overhemd bedrukken?