Gepost op

Hippe e-watch

Het gewone horloge raakt steeds meer op de achtergrond. We stappen tegenwoordig in veel gevallen over op de e-watch, ook bekend als de smartwatch. De smartwatch heb je er bij, of als 'vervanger van'. Bepalend is vooral voor welk doeleinde de e-watch gekocht wordt. Sportieve jongeren, of studenten, zullen eerder permanent alleen voor het dragen van een smartwatch kiezen, waar de conservatieve gebruiker de smartwatch naast het gewone, klassieke horloge draagt. 

Hip en functioneel

Op dit moment wordt de smartwatch (ook als smart armband verkrijgbaar) vooral onder sporters gebruikt. Want naast een klok-functie biedt dit kleine stukje elektronica allerhande nuttige Apps, zoals een stappenteller en een hartslag meter. Handig voor joggers en hardlopers. Maar er is meer nieuws onder de zon. Het scherm wordt gebruikt als touchscreen, waardoor de gebruikelijke mobiele telefoon en tablet Apps ook gewoon te downloaden en te gebruiken zijn.

Hiermee is de smartwatch een revolutionair en geavanceerd apparaatje en zal de populariteit met sprongen toenemen. Dit is het e-horloge waarmee je gezien wilt worden en wat binnenkort als vast onderdeel van een joggers outfit geldt. Alles binnen handbereik, zonder de angst voor beschadigingen tijdens het sporten. 

Meer weten? Bezoek: Kadoshoponline.nl