Gepost op

Kleding laten bedrukken

Hebt u een eigen onderneming en personeelsleden in dienst die ook voor uw bedrijf naar buiten treden, hetzij in dienstverlenend verband zoals schilderswerk, groenwerk, klussers, monteurs of anderszins, dan is het een overduidelijke pré dat men bedrijfskleding draagt voorzien van uw logo & bedrijfsgegevens.

Bedrijfskleding laten bedrukken

Laat u kleding bedrukken voor uw bedrijf, dan is het uiterst belangrijk dat er hoogwaardige printstoffen gebruikt worden. Bedrijfskleding wordt immers intensief gedragen en vervuild. Vaak draagt men één dag de kleding, vooral onderkleding zoals bedrukte polo-shirts en dergelijke, wat dan weer gereinigd dient te worden. De opdruk moet hiertegen bestand zijn en niet na enkele maanden vervagen of deels wegvallen.

Advies van de professionele drukker

Bedrijfskleding laat u bedrukken door de professional, die u goed kan informeren over welke stoffen geschikt zijn voor welk type bedrukking. Ook mag u verwachten dat u goede instructies krijgt over het reiningen van de bedrijfskleding, zodat deze optimaal in goede conditie blijft tijdens intensief dragen. In principe is iedere bedrukking van stof mogelijk, wat ook geldt voor kleurenopdruk. Zo is dit ook mogelijk op synthetische materialen als die van fietskleding.