Gepost op

Schoonheid van binnen en van buiten

Schoonheid komt niet uit een potje. Deze tegeltjeswijsheden vind je vooral terug in de provincie. No-nonsense vrouwen die zweren bij Nivea-creme. Allemaal leuk en aardig; huidartsen hebben al eerder aangegeven 'het maakt niet uit wat je smeert, als je maar iets smeert'. Toch is deze wijsheid ook achterhaald. Natuurlijk, willen we onze huid jeugdig, of mooi houden, dan zullen we met crème's aan de slag moeten – toch doet het er wel degelijk toe wélke crème je uiteindelijk kiest. 

Natuurlijke crème's

Sinds enkele jaren geleden naar aanleiding van een onderzoek naar voren is gekomen dat zgn. "parabenen" (conserveringsmiddelen) schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid, zijn bepaalde merken (waaronder het natuurlijke cosmetica merk "Utsukusy") overgegaan op het verkopen van parabenenvrije cosmetica. Parabenen worden gebruikt in crèmes en shampoos. We gebruiken dit vaak zonder enig besef. Het doet er dus wel degelijk toe welk product je uiteindelijk op je huid smeert. Huidverzorgende producten van Utsukusy zijn bovendien te gebruiken voor diegenen met een veganistische lifestyle. Er komen geen dierlijke ingrediënten voor in de producten en de gehele productlijn is dierproefvrij. 

Producten met een verhaal

Wie bekend is met Ayurveda zal aangenaam verrast zijn dat Utsukusy een complete Ayurveda cosmetica productlijn aanbiedt. De producten passen perfect in een Ayurdvedische levenswijze. Wil je meer informatie nalezen, of testen tot welk type je behoort: bezoek dan snel de website