Gepost op

Verschillende soorten shapewear

Soms kan je sporten als een gek en zo gezond eten als je wil, maar blijven de gewenste resultaten uit. Zeker wanneer je op je figuur let voor een aankomende gelegenheid, bijvoorbeeld de trouw van je beste vriendin waarvoor je toch graag dat strakke kleedje aan wil doen, kan dit frustrerend zijn. Een andere oplossing om er strak uit te zien is shapewear. Dit is corrigerend ondergoed dat je onder je kleding draagt en je er slank en strak doet uitzien en bobbeltjes en kleine vetrolletjes verbergt. Zo kan je je kleding met meer zelfvertrouwen dragen.

Er zijn verschillende modellen en soorten van shapewear die allemaal een ander resultaat geven. Het is dus belangrijk om het juiste model uit te zoeken voor jouw wensen. Door de juiste modellen te gebruiken, kan je je figuur aanzienlijk beter laten uitkomen. Een overzicht van de verschillende modellen shapewear en wat ze doen:

·             Een broekje of butt lifter geeft vorm aan de billen en heupen en zorgt voor een plattere buik.

·             Een long-leg broekje (met langere pijpen) geeft vorm aan de billen, heupen en dijen en zorgt voor een plattere buik.

·             Een body corrigeert en flatteers je torso, dus je borsten, buik, taille en billen.

·             Een waist shaper zorgt voor een smallere taille, plattere buik en biedt comfort en ondersteuning bijvoorbeeld bij rugklachten of na een zwangerschap.

·             Een torsette is hetzelfde als een waist shaper maar dan wat hoger en met bandjes, waardoor het ook de rug en borsten betere vorm geeft.

·             Een corrigerend topje corrigeert de buik en taille.

·             Een corrigerend rokje corrigeert de buik, heupen en bovenbenen.

·             Een corrigeren onderjurkje vormt het hele lichaam tot de onderbenen en is ontworpen om onder een jurk te dragen.

Dat is een overzicht van de modellen van shapewear die je kan kopen. Let er bij het aanschaffen op dat je zeker je eigen maat kiest, hoewel het aanlokkelijk lijkt een maatje kleiner te kiezen, zal de juiste maat het best zitten en het mooiste resultaat geven.