Gepost op

Waar koop je interieurstickers?

De interieursticker is een serieus interieur-accessoire waar we niet meer om heen kunnen. De sticker vindt op diverse wijze zijn weg in de moderne woning, zonder dat we hierbij stil staan. Raamfolie is een belangrijk element in het moderne huishouden, evenals muurteksten. 

Interieurmode & stickers

We willen alles snel regelen als het gaat om ons interieur; niet voor niets zijn er talloze Design & Interieurmode websites waar we inspiratie kunnen opdoen, of direct meubelen kunnen kopen. De interieursticker draagt zijn steentje bij aan het snel organiseren van een optimaal gestyled interieur. Een saaie muur veranderen we snel in een stylish-verantwoord geheel door er een mooie muurtekst op te bevestigen. Welk interieurmode magazine we tegenwoordig ook openslaan; telkens weer zie je de masterbedroom voorzien van een sierlijke muurtekst boven het bed. 

Ook de jongste leden van het gezin doen mee, want voor hen zijn er leuke naamstickers, of deurstickers met afbeelding verkrijgbaar! Een kinderkamer is natuurlijk hartstikke mooi in te richten met fantasievolle afbeeldingen op stickers en teksten! En hartstikke handig, want je verwijderd een muursticker weer net zo snel als je hem opgeplakt hebt!

 

Hier een bijzonder fraai voorbeeld van een voetballer-afbeelding in de kinderkamer…